Ana içeriğe atla

Öğretim Üyelerimiz Dr. Aylin Çakıroğlu Çevik ve Prof. Dr. Kezban Çelik'in ''Üniversiteli Genç Kadınların COVID-19 Salgını Döneminde Eğitim Deneyimleri'' İsimli Makaleleri

Tarih:  Date

TED Üniversitesi Sosyoloji Ögretim Üyeleri Dr. Aylin Cakiroglu Cevik ve Prof. Dr. Kezban Celik'in, Nilay Cabuk Kaya ile birlikte yazdigi, ''Üniversiteli Genç Kadınların COVID-19 Salgını Döneminde Eğitim Deneyimleri'' isimli makaleleri, Onur Ender Aslan ve Sebnem Koser Akcapar'in editorluklerini yaptiklari ''Bireyden Devlete Kuresel Salgin'' adli kitapta yayinlandi. İlgili kitabi linkte bulabilirsiniz.