Ana içeriğe atla

Dr. Öğr. Üyesi Aylin Çakıroğlu Çevik'in "Sosyal Boyut Öğrenci katılımı: Eurostudent Türkiye Verilerinden Dönemler ve Diğer Ülkelerle Karşılaştırmalı Bir Analiz" Adlı Kitap Bölümü

Tarih:  Date

Dr. Öğr. Üyesi Aylin Çakıroğlu Çevik'in Prof. Dr. Ayşe Gündüz Hoşgör ile birlikte yazdığı "Sosyal Boyut Öğrenci katılımı: Eurostudent Türkiye Verilerinden Dönemler ve Diğer Ülkelerle Karşılaştırmalı Bir Analiz" isimli kitap bölümü, editörlüğünü Armağan Erdoğan, Mete Kurtoğlu ve Mehmet Durman'ın yaptığı "20. Yılında Bologna Süreci, Avrupa Yükseköğretim Alanı ve Türkiye" isimli kitapta yayınlandı.

Bölüm ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayın.